UPOZORNENIE

Toto je stará verzia web stránky, noú stránku najdene na adrese
WWW.MSK.SK

 


« späť

Nadstavba Extraligy 2011/12 Muži
25.11.2011 - Ľuboš Cifra

Základná časť sezóny 2011/2012 skončila. Naše družstvo, po neúspešnom vstupe do súťaže, bude pokračovať v bojoch o Majstra Slovenska v nadstavbovej časti v skupine B (6. – 8. miesto).

V skupine A sa predstavia družstvá Nových Zámkov, Hlohovca, Michaloviec, Košíc a už aj úradujúceho Majstra Slovenska – Prešova. Družstvá sa stretnú dvojkolovo (doma – vonku). Na začiatku im boli pridelené bonifikačné body do tabuľky podľa umiestnenia v základnej časti (NZ – 4, HC – 3, MI – 2, KE – 1). Prešov je do skupiny nasadený bez bodu.

V skupine B bude bojovať o najlepšie umiestnenie v play-off len trojica družstiev, nakoľko Bardejov sa zo súťaže odhlásil. Tabuľka skupiny B vyzerá pred prvými zápasmi nasledovne: 1. MŠK – 3 body, 2. Topoľčany – 2 body, 3. Bratislava – 1 bod. Družstvá spolu odohrajú 2 zápasy doma a 2 zápasy vonku.

Po ukončení nadstavbovej časti sa podľa umiestnenia družstiev v prvej (1. – 5. miesto) a druhej (6. – 8. miesto) skupine určia dvojičky pre štvrťfinále play-off (1. – 8., 2. – 7., 3. – 6., 4. – 5.).

Verím, že po neúspešnom začiatku sa nám v nadstavbe podarí vyhrať skupinu B a tak si zabezpečiť najlepšiu možnú pozíciu do play-off, v ktorom by sme chceli prekvapiť a postúpiť do semifinále.

Všetkým divákom sa chceme poďakovať za ich priazeň v tejto aj minulých sezónach. Ako prejav vďaky sme na základnú časť Extraligy mali na všetky zápasy vstup zadarmo. Od nadstavby bude cena vstupného 1 EURo.

Zároveň Vás pozývame na prvý zápas skupiny B (v 1. kole sme mali voľno), ktorý sa, netradične, odohrá v nedeľu 4.12.2011 o 18:00 h v športovej hale MŠK. Hostiť budeme HK Topoľčany, v drese ktorých hrá náš hráč Erik Žilinčík (hosťovanie).

Tento zápas je posledným ligovým vystúpením hádzanárov MŠK na domácej palubovke v roku 2011.

Hádzanárska nedeľa začína stretnutiami starších žiakov „A“ a „B“ o 10.00 hod. a 11.15 hod., keď domáci MŠK Považská Bystrica privítajú rovesníkov z Kysuckého Nového Mesta. Nepochybne medzi atraktívne budú patriť stretnutia starších a mladších dorastencov proti Prešovu, o 13.00 hod. zvedú boj o prvé miesto starší dorastenci a o 14.45 hod. nastúpia proti rovnakému súpervoi aj mladší dorastenci.

 

Stránku vytvorila f. GFXpulse | webdesign a redakčný systém

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
created by: Marek Sarvas
Photos | Manuals | Software | Firmware | Tutorials