UPOZORNENIE

Toto je stará verzia web stránky, noú stránku najdene na adrese
WWW.MSK.SK

 


« späť

REPRE MUŽI: NA JÚLOVÚ PRÍPRAVU DO EGERU AJ LEGIONÁRI Z NEMECKA A FRANCÚZSKA Muži
28.06.2021 - Katarína Opoldíková


Oproti júnovému sústredeniu sú v nominácii hádzanárov SR štyri zmeny

Hádzanárska reprezentácia mužov Slovenska v rámci prípravy na blížiaci domáci európsky šampionát 2022 absolvuje v júli druhé letné posezónne sústredenie v maďarskom Egeri. V termíne 4. – 13. júla 2021 sa opäť zíde v 21-člennom zložení, ale v porovnaní s júnovým kempom sú vo výbere štyri zmeny. Realizačnému tímu na čele s hlavným koučom Petrom Kukučkom by mali byť k dispozícii už aj legionári, ktorí mali predtým ešte klubové povinnosti, a tak sa v nominácii objavili aj „Nemci“ Dominik Kalafut (Nordhorn-Lingen), Tomáš Urban (Emsdetten), Martin Potisk (Eisenach) a „Francúz“ Lukáš Urban (Chartres). Títo nahradia kvarteto Teodor Paul, Ľubomir Ivanicja, Andrej Sloboda, Vladimír Ratkovský, ktoré absolvovalo júnovú prípravu. Či sa Slováci zídu v tejto avizovanej zostave aj na zraze naplánovanom na nedeľu 4. júla popoludní v Egeri, ukážu najbližšie dni, keďže počas víkendu sa ešte dohrávali súťaže v Nemecku. Napríklad Kalafut chýbal v stredajšom stretnutí predposledného kola v Lipsku pre svalové zranenie, ktoré utrpel predtým v dueli proti Flensburgu-Handewitt. Absentoval aj v nedeľňajšej domácej derniére proti Erlangenu.

Nominácia hádzanárov Slovenska na júlové sústredenie v maďarskom Egeri (4. – 13. 7. 2021):

brankári: Marián Žernovič (FTC Budapešť/Maď.), Michal Martin Konečný (Grundfos Tatabánya/Maď.)

pivoti: Dominik Kalafut (HSG Nordhorn-Lingen/Nem.), Martin Slaninka (HSC Suhr Aarau/Švaj.), Šimon Macháč (SBS-Eger/Maď.)

krídla: Tomáš Urban (TV Emsdetten/Nem.), Lukáš Péchy (TuS Ferndorf/Nem.), Marek Kováčech (Handball Sportunion Leoben/Rak.), Martin Briatka (MŠK Považská Bystrica), Tomáš Bogár, Daniel Polák (obaja HKM Šaľa)

spojky: Lukáš Urban (C’Chartres Métropole Handball/Fr.), Martin Potisk (ThSV Eisenach/Nem.), Ľubomír Ďuriš (HE-DO B.Braun Gyöngyös/Maď.), Jakub Prokop (Budakalász Kézilabda ZRT/Maď.), Jakub Mikita (FTC Budapešť/Maď.), Otto Kancel (Orosházi FKSE-LINAMAR/Maď.), Marek Hniďák (Ceglédi KKSE/Maď.), Marek Korbel (TJ Sokol Nové Veselí/ČR), Tomáš Rečičár (Tatran Prešov), Patrik Hruščák (Košice Crows)

Pozn.: hráči majú uvedenú klubovú príslušnosť v sezóne 2020/2021.

Autor: slovakhandball.sk, Foto: SZH

Stránku vytvorila f. GFXpulse | webdesign a redakčný systém

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
created by: Marek Sarvas
Photos | Manuals | Software | Firmware | Tutorials